HEALTH NEWS

HEALTH NEWS
Επικαιροποιημένο εμβόλιο, κατά του κορωνοϊού, για τον γενικό πληθυσμό έρχεται το φθινόπωρο, όπως δήλωσε ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος. Ο καθηγητής Πνευμονολογίας-Εντατικής θεραπείας μίλησε αναλυτικά στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο» αναφορικά με την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά και την ευλογία των πιθήκων, μετά και τον εντοπισμό και δεύτερου κρούσματος στην Ελλάδα. Βασιλακόπουλος: «Επικαιροποιημένο εμβόλιο για τον γενικό πληθυσμό το φθινόπωρο» Ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος τόνισε ότι το φθινόπωρο θα υπάρχει για όλους το επικαιροποιημένο εμβόλιο, που θα περιλαμβάνει στη σύνθεσή του όλες τις μεταλλάξεις του Covid-19, που υπάρχουν μέχρι τώρα, και θα κληθεί να το κάνει όλος ο πληθυσμός. Ωστόσο, ο καθηγητής προέτρεψε όλους όσοι είναι πάνω από 60 ή έχουν ανοσοκαταστολές να προβούν άμεσα στην 4η δόση, το πρόγραμμα της οποίας δεν πηγαίνει όσο καλά θα περίμεναν οι Αρχές. «Η πανδημία είναι σε ύφεση και χάρη στα νέα σημαντικά όπλα που έχουμε κατά του Covid-19 , δηλαδή τα πολύ αποτελεσματικά χάπια, ο κορωνοϊός δεν θα ξαναγίνει αυτό που ήταν για την κοινωνία», επισήμανε.

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Freegr network

Η κατάργηση των αδύναμων default passwords

Ψηφίστηκε τελικά το νομοσχέδιο για τα αδύναμα passwords στην Καλοφόρνια που προβλέπει πως οποιαδήποτε συσκευή που συνδέεται στο internet θα πρέπει να έχει το δικό της, μοναδικό password. Το Information Privacy: Connected Devices όπως ονομάστηκε, θα τεθεί σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου του 2020 και θα απαγορεύει την παραγωγή ή την πώληση προεγκατεστημένων default κωδικών. Για παράδειγμα πολλά routers πωλούνται σε χρήστες με κενό το password ή την κοινή χρήση “admin” για username και password. Αυτό πλέον θα λάβει τέλος.
Οι κατασκευαστές θα πρέπει είτε να δημιουργούν ένα μοναδικό password για κάθε συσκευή που παράγουν είτε να απαιτούν από το χρήστη να δημιουργήσει ένα δικό του κωδικό την πρώτη φορά που θα αλληλεπιδράσει με τη συσκευή. Ο νόμος θα ισχύει για “κάθε φυσικό αντικείμενο που έχει δυνατότητα σύνδεσης στο internet, άμεσα ή έμμεσα και διαθέτει Internet Protocol διεύθυνση ή Bluetooth διεύθυνση”.
Ο νόμος αυτός αποτελεί επίσης ένα αντίμετρο στα botnets, τα οποία αποτελούνται από μαζικά παραβιασμένες συσκευές, όπως routers, κάμερες, κλπ. Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα πώς οι νέοι κανονισμοί θα επηρεάσουν παλαιότερες συσκευές που έχουν hard-coded passwords, ωστόσο δεδομένου ότι στην Καλιφόρνια εδρεύουν μερικές από τις μεγαλύτερες τεχνολογικές εταιρίες του πλανήτη, θα πρέπει σύντομα να αναμένουμε πως αυτοί οι κανονισμοί θα επηρεάσουν συσκευές που πωλούνται σε ολόκληρο τον πλανήτη, ακόμα κι αν άλλες χώρες δεν ακολουθήσουν το παράδειγμα της Καλιφόρνια

Freegr network

About Freegr network -

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :