HEALTH NEWS

HEALTH NEWS
Επικαιροποιημένο εμβόλιο, κατά του κορωνοϊού, για τον γενικό πληθυσμό έρχεται το φθινόπωρο, όπως δήλωσε ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος. Ο καθηγητής Πνευμονολογίας-Εντατικής θεραπείας μίλησε αναλυτικά στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο» αναφορικά με την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά και την ευλογία των πιθήκων, μετά και τον εντοπισμό και δεύτερου κρούσματος στην Ελλάδα. Βασιλακόπουλος: «Επικαιροποιημένο εμβόλιο για τον γενικό πληθυσμό το φθινόπωρο» Ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος τόνισε ότι το φθινόπωρο θα υπάρχει για όλους το επικαιροποιημένο εμβόλιο, που θα περιλαμβάνει στη σύνθεσή του όλες τις μεταλλάξεις του Covid-19, που υπάρχουν μέχρι τώρα, και θα κληθεί να το κάνει όλος ο πληθυσμός. Ωστόσο, ο καθηγητής προέτρεψε όλους όσοι είναι πάνω από 60 ή έχουν ανοσοκαταστολές να προβούν άμεσα στην 4η δόση, το πρόγραμμα της οποίας δεν πηγαίνει όσο καλά θα περίμεναν οι Αρχές. «Η πανδημία είναι σε ύφεση και χάρη στα νέα σημαντικά όπλα που έχουμε κατά του Covid-19 , δηλαδή τα πολύ αποτελεσματικά χάπια, ο κορωνοϊός δεν θα ξαναγίνει αυτό που ήταν για την κοινωνία», επισήμανε.

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020

Freegr network

Fast and Furious Crossroads: Εκκίνηση τον Αύγουστο

Το Fast and Furious Crossroads αποκαλύπτεται και έχει ημερομηνία κυκλοφορίας. Όπως ανακοίνωσε η Namco, το Fast and Furious Crossroads βγαίνει 7 Αυγούστου σε PS4, Xbox One και PC. To Fast and Furious Crossroads είναι περιπέτεια οδηγικής δράσης, όπου κάνετε high-speed ληστείες και τρελά ακροβατικά με οχήματα, σε διάφορες τοποθεσίες ανά τον κόσμο (συμπεριλαμβανομένης και της Αθήνας).
 Το παιχνίδι έχει αυθεντική ιστορία που επεκτείνει το σύμπαν των ταινιών, με τους Vin Diesel, Michelle Rodriguez και Tyrese Gibson να επιστρέφουν στους ρόλους των Dom, Letty και Roman αντίστοιχα. Υπάρχει επίσης multiplayer. Δείτε πρώτο gameplay από το Fast and Furious Crossroads και πείτε μας αν σας ενδιαφέρει!

Freegr network

About Freegr network -

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :