HEALTH NEWS

HEALTH NEWS
Επικαιροποιημένο εμβόλιο, κατά του κορωνοϊού, για τον γενικό πληθυσμό έρχεται το φθινόπωρο, όπως δήλωσε ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος. Ο καθηγητής Πνευμονολογίας-Εντατικής θεραπείας μίλησε αναλυτικά στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο» αναφορικά με την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά και την ευλογία των πιθήκων, μετά και τον εντοπισμό και δεύτερου κρούσματος στην Ελλάδα. Βασιλακόπουλος: «Επικαιροποιημένο εμβόλιο για τον γενικό πληθυσμό το φθινόπωρο» Ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος τόνισε ότι το φθινόπωρο θα υπάρχει για όλους το επικαιροποιημένο εμβόλιο, που θα περιλαμβάνει στη σύνθεσή του όλες τις μεταλλάξεις του Covid-19, που υπάρχουν μέχρι τώρα, και θα κληθεί να το κάνει όλος ο πληθυσμός. Ωστόσο, ο καθηγητής προέτρεψε όλους όσοι είναι πάνω από 60 ή έχουν ανοσοκαταστολές να προβούν άμεσα στην 4η δόση, το πρόγραμμα της οποίας δεν πηγαίνει όσο καλά θα περίμεναν οι Αρχές. «Η πανδημία είναι σε ύφεση και χάρη στα νέα σημαντικά όπλα που έχουμε κατά του Covid-19 , δηλαδή τα πολύ αποτελεσματικά χάπια, ο κορωνοϊός δεν θα ξαναγίνει αυτό που ήταν για την κοινωνία», επισήμανε.

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

Freegr network

Cliff Bleszinski: Τα βιντεοπαιχνίδια είναι ‘τοξικά’

Μετά το διαζύγιο του με την Epic Games, o Cliff Bleszinski, μια από τις πιο δημοφιλείς φιγούρες της gaming βιομηχανίας και κυρίως γνωστός για τη συνεισφορά του στις θρυλικές σειρές Unreal και Gears of War, δημιούργησε την δική του ομάδα ανάπτυξης Boss Key Productions.
Δυστυχώς το στούντιο έκλεισε μετά την αποτυχημένη πορεία του LawBreakers, με την gaming κοινότητα να είναι αρκετά επιθετική προς τον δημιουργό. Μετά το κλείσιμο της ομάδας, ο Bleszinski είχε τονίσει πως “τα βιντεοπαιχνίδια θα αποτελέσουν για πάντα μέρος του, ενώ ήλπιζε πως θα φτιάξει ξανά κάτι νέο κάποια στιγμή”. Όμως το Νοέμβριο, όπως σας είχαμε ενημερώσει, μια έντονη αντιπαράθεση με ένα χρήστη του Twitter τον οδήγησε να δηλώσει πως πλέον δεν θέλει να ξαναφτιάξει βιντεοπαιχνίδια ποτέ ξανά.
Ο Bleszinski φαίνεται πως το εννοούσε και προέβη σε μια σειρά από νέα tweets πριν μερικές ώρες. Συγκεκριμένα, ο Bleszinski δήλωσε πως πολύ σύντομα θα αποκαλύψει τη νέα στροφή της καριέρας του. Τόνισε πως δεν σχετίζεται καθόλου με τη βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών, την οποία και χαρακτήρισε ως εξαιρετικά τοξική.

Freegr network

About Freegr network -

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :