HEALTH NEWS

HEALTH NEWS
Επικαιροποιημένο εμβόλιο, κατά του κορωνοϊού, για τον γενικό πληθυσμό έρχεται το φθινόπωρο, όπως δήλωσε ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος. Ο καθηγητής Πνευμονολογίας-Εντατικής θεραπείας μίλησε αναλυτικά στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο» αναφορικά με την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά και την ευλογία των πιθήκων, μετά και τον εντοπισμό και δεύτερου κρούσματος στην Ελλάδα. Βασιλακόπουλος: «Επικαιροποιημένο εμβόλιο για τον γενικό πληθυσμό το φθινόπωρο» Ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος τόνισε ότι το φθινόπωρο θα υπάρχει για όλους το επικαιροποιημένο εμβόλιο, που θα περιλαμβάνει στη σύνθεσή του όλες τις μεταλλάξεις του Covid-19, που υπάρχουν μέχρι τώρα, και θα κληθεί να το κάνει όλος ο πληθυσμός. Ωστόσο, ο καθηγητής προέτρεψε όλους όσοι είναι πάνω από 60 ή έχουν ανοσοκαταστολές να προβούν άμεσα στην 4η δόση, το πρόγραμμα της οποίας δεν πηγαίνει όσο καλά θα περίμεναν οι Αρχές. «Η πανδημία είναι σε ύφεση και χάρη στα νέα σημαντικά όπλα που έχουμε κατά του Covid-19 , δηλαδή τα πολύ αποτελεσματικά χάπια, ο κορωνοϊός δεν θα ξαναγίνει αυτό που ήταν για την κοινωνία», επισήμανε.

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

Freegr network

Strange Brigade: το περιεχόμενο του Season Pass

Η Rebellion Developments, η ομάδα ανάπτυξης που μας έχει χαρίσει τα Sniper Elite, ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του νέου της παιχνιδιού, Strange Brigade. Συγκεκριμένα, η εταιρία αποκάλυψε σήμερα το περιεχόμενο που θα καταφθάσει στον third person co-op τίτλο μετά την κυκλοφορία του, καθώς και αναλυτικές πληροφορίες για το Season Pass.
Συγκεκριμένα, το Season Pass θα περιλαμβάνει το εξής:
  • An intriguing new three-part mini-campaign, with amazing spectacles and incredible feats!
  • Brave new heroes from across the globe, complete with their own inimitable abilities!
  • Brand new wonderful weapons, outrageous outfits, amazing amulet powers and more!
  • And yes, that’s right, all future Strange Brigade content!
Το Strange Brigade κυκλοφορεί στις 28 Αυγούστου για τα PlayStation 4, Xbox One και PC. Όσοι προβούν σε προ-παραγγελία του τίτλου θα λάβουν εντελώς δωρεάν το Secret Service Weapons Pack που περιλαμβάνει τα Wilkers & White P19 pistol, Stoudenmire 960 submachine gun και το Gehrig-Delgane S1 rifle.

Freegr network

About Freegr network -

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :