HEALTH NEWS

HEALTH NEWS
Επικαιροποιημένο εμβόλιο, κατά του κορωνοϊού, για τον γενικό πληθυσμό έρχεται το φθινόπωρο, όπως δήλωσε ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος. Ο καθηγητής Πνευμονολογίας-Εντατικής θεραπείας μίλησε αναλυτικά στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο» αναφορικά με την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά και την ευλογία των πιθήκων, μετά και τον εντοπισμό και δεύτερου κρούσματος στην Ελλάδα. Βασιλακόπουλος: «Επικαιροποιημένο εμβόλιο για τον γενικό πληθυσμό το φθινόπωρο» Ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος τόνισε ότι το φθινόπωρο θα υπάρχει για όλους το επικαιροποιημένο εμβόλιο, που θα περιλαμβάνει στη σύνθεσή του όλες τις μεταλλάξεις του Covid-19, που υπάρχουν μέχρι τώρα, και θα κληθεί να το κάνει όλος ο πληθυσμός. Ωστόσο, ο καθηγητής προέτρεψε όλους όσοι είναι πάνω από 60 ή έχουν ανοσοκαταστολές να προβούν άμεσα στην 4η δόση, το πρόγραμμα της οποίας δεν πηγαίνει όσο καλά θα περίμεναν οι Αρχές. «Η πανδημία είναι σε ύφεση και χάρη στα νέα σημαντικά όπλα που έχουμε κατά του Covid-19 , δηλαδή τα πολύ αποτελεσματικά χάπια, ο κορωνοϊός δεν θα ξαναγίνει αυτό που ήταν για την κοινωνία», επισήμανε.

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

Freegr network

2 έξυπνες συμβουλές για να πίνετε περισσότερο νερό το καλοκαίρι

 


Το νερό είναι το πιο σημαντικό πράγμα για τον οργανισμό μας. Αλλά ισχύει και το ότι δεν αρέσει σε όλους. Και αυτοί πίνουν αρκετά λιγότερο νερό από αυτό που προβλέπεται.

Υπάρχουν όμως μερικά μικρά κόλπα, για όσους ανήκουν σε αυτή την κατηγορία, που θα τους βοηθήσουν να πίνουν περισσότερο νερό.

Πιείτε νερό πριν να διψάσετε

Αν διψάτε, τότε αυτό δεν αποτελεί καλό δείκτη για την κατάσταση ενυδάτωσής σας. Όταν αισθάνεστε διψασμένοι, το σώμα σας έχει αρκετό νερό ήδη, ώστε να μειώσει την απόδοσή σας κατά 30%. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε την κόπωση έχοντας διαρκώς δίπλα σας ένα μπουκάλι με νερό.

Κρατήστε δροσερό το νερό σας

Οι προτιμήσεις θερμοκρασίας μπορεί να ποικίλλουν από άνθρωπο σε άνθρωπο, αλλά είναι γενικά πιο πιθανό να πίνετε περισσότερο νερό, όπως αναφέρει η Joanne Larsen, διαιτολόγο με έδρα το Ντένβερ.

Freegr network

About Freegr network -

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :