HEALTH NEWS

HEALTH NEWS
Επικαιροποιημένο εμβόλιο, κατά του κορωνοϊού, για τον γενικό πληθυσμό έρχεται το φθινόπωρο, όπως δήλωσε ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος. Ο καθηγητής Πνευμονολογίας-Εντατικής θεραπείας μίλησε αναλυτικά στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο» αναφορικά με την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά και την ευλογία των πιθήκων, μετά και τον εντοπισμό και δεύτερου κρούσματος στην Ελλάδα. Βασιλακόπουλος: «Επικαιροποιημένο εμβόλιο για τον γενικό πληθυσμό το φθινόπωρο» Ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος τόνισε ότι το φθινόπωρο θα υπάρχει για όλους το επικαιροποιημένο εμβόλιο, που θα περιλαμβάνει στη σύνθεσή του όλες τις μεταλλάξεις του Covid-19, που υπάρχουν μέχρι τώρα, και θα κληθεί να το κάνει όλος ο πληθυσμός. Ωστόσο, ο καθηγητής προέτρεψε όλους όσοι είναι πάνω από 60 ή έχουν ανοσοκαταστολές να προβούν άμεσα στην 4η δόση, το πρόγραμμα της οποίας δεν πηγαίνει όσο καλά θα περίμεναν οι Αρχές. «Η πανδημία είναι σε ύφεση και χάρη στα νέα σημαντικά όπλα που έχουμε κατά του Covid-19 , δηλαδή τα πολύ αποτελεσματικά χάπια, ο κορωνοϊός δεν θα ξαναγίνει αυτό που ήταν για την κοινωνία», επισήμανε.

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Freegr network

Το Borderlands 3 ίσως να μην είναι τόσο μακριά

Δεν είναι λίγοι αυτοί που περιμένουν με τρομερή ανυπομονησία την ανακοίνωση του τρίτου κεφαλαίου της διάσημης σειράς Borderlands. Βάζοντας λάδι στη φωτια, μία σειρά από κρυπτικά tweets δημοσίευσε ο Randy Pitchford, ο CEO της Gearbox Software μέσω του Twitter λογαριασμού του. Ο Pitchford, σε κάθε του tweet δεν σταμάτησε να αναφέρει τον αριθμό “3”, κάτι που αυτομάτως οδήγησε τους fans να πιστεύουν πως ίσως το Borderlands 3 δεν είναι τόσο μακριά όσο νομίζουν. 
 Το περίεργο βρίσκεται στο τελευταίο tweet που ο CEO γράφει “Η εποχή θυμίζει πάλι E3”. Ίσως ο Pitchford “πετάει το μπαλάκι” της E3 2019 και πως εκεί θα μας αποκαλύψει κάτι περισσότερο, ή ίσως τα παραπάνω δεν αποτελούν τίποτα από μερικά ανούσια tweets. Παρόλα αυτά μην ξεχνάτε πως τα Game Awards 2018 πλησιάζουν και προβλέπονται ενδιαφέροντα καθώς θα ανακοινωθούν τουλάχιστον δέκα νέα παιχνίδια.

Freegr network

About Freegr network -

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :