HEALTH NEWS

HEALTH NEWS
Επικαιροποιημένο εμβόλιο, κατά του κορωνοϊού, για τον γενικό πληθυσμό έρχεται το φθινόπωρο, όπως δήλωσε ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος. Ο καθηγητής Πνευμονολογίας-Εντατικής θεραπείας μίλησε αναλυτικά στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο» αναφορικά με την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά και την ευλογία των πιθήκων, μετά και τον εντοπισμό και δεύτερου κρούσματος στην Ελλάδα. Βασιλακόπουλος: «Επικαιροποιημένο εμβόλιο για τον γενικό πληθυσμό το φθινόπωρο» Ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος τόνισε ότι το φθινόπωρο θα υπάρχει για όλους το επικαιροποιημένο εμβόλιο, που θα περιλαμβάνει στη σύνθεσή του όλες τις μεταλλάξεις του Covid-19, που υπάρχουν μέχρι τώρα, και θα κληθεί να το κάνει όλος ο πληθυσμός. Ωστόσο, ο καθηγητής προέτρεψε όλους όσοι είναι πάνω από 60 ή έχουν ανοσοκαταστολές να προβούν άμεσα στην 4η δόση, το πρόγραμμα της οποίας δεν πηγαίνει όσο καλά θα περίμεναν οι Αρχές. «Η πανδημία είναι σε ύφεση και χάρη στα νέα σημαντικά όπλα που έχουμε κατά του Covid-19 , δηλαδή τα πολύ αποτελεσματικά χάπια, ο κορωνοϊός δεν θα ξαναγίνει αυτό που ήταν για την κοινωνία», επισήμανε.

Κυριακή 15 Ιουλίου 2018

Freegr network

Τα κορυφαία παιχνίδια της E3 2018

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος λίγο καιρό μετά την E3 έχουμε τα επίσημα βραβεία της έκθεσης. Ως γνωστόν, στα κύρια βραβεία συμμετέχουν παιχνίδια που ήταν playable στην έκθεση. Μεγάλοι νικητές της E3 2018 είναι τα Resident Evil 2 (καλύτερο παιχνίδι), Anthem (καλύτερο action και PC game) και Spider-Man (καλύτερο console game και action-adventure). Δείτε αναλυτικά τους νικητές των βραβείων της E3 2018 και πείτε μας την δική σας γνώμη! Ποια παιχνίδια σας εντυπωσίασαν περισσότερο;
Best of Show
Resident Evil 2
Best Original Game
Dreams
Best Console
Marvel’s Spider-Man
Best VR/AR Game
Tetris Effect
Best PC Game
Anthem
Best Hardware/Peripheral
Xbox Adaptive Controller
Best Action Game
Anthem
Best Action/Adventure
Marvel’s Spider-Man
Best RPG
Kingdom Hearts 3
Best Fighting Game
Super Smash Bros. Ultimate
Best Racing Game
Forza Horizon 4
Best Sports Game
FIFA 19
Best Strategy Game
Total War: Three Kingdoms
Best Family/Social Game
Overcooked 2
Best Online Multiplayer
Battlefield 5
Best Independent Game
Ori and the Will of Wisps
Best Ongoing Game
Fortnite
Special Commendations for Graphics
Cyberpunk 2077
The Last of Us Part 2
Ghost of Tsushima
Special Commendation for Sound
The Last of Us Part 2
Special Commendation for Innovation
Cyberpunk 2077

Freegr network

About Freegr network -

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :